Pekingské maso

Napsal Astroesoterickaspol.bloger.cz (») 4. 4. 2010 v kategorii Strava, přečteno: 1512×

Kapie

(10 porcí)

Svíčková 1,5 kg; vejce 8 ks; škrob 300g; sůl 30g; sojová omáčka 150g; olej 600g; víno červené 0,15 l; wei-tsin 15g; kapie i sterilovaná 450g; pór 150g; cibule přiměřeně; hlávkové zelí bílé 600g.

Maso ze svíčkové nakrájíme na tenké polátky asi 5 cm dlouhé typu nudliček a to podél vláken, pak je promícháme s vejci a škrobem, prudce opečeme na oleji.

Olej slijeme, přidáme cibuli, pórek, papriku, zelí na kostičky spařené, prohřejeme a zalijeme sojovou omáčkou.

 

Štítky: výživa
Hodnocení:     nejlepší   1 2 3 4 5   odpad
Facebook MySpace Google Twitter Topčlánky.cz Linkuj.cz Jagg.cz Vybrali.sme.sk Del.icio.us

Komentáře

Článek ještě nebyl okomentován.

Komentáře tohoto článku jsou moderovány. Váš příspěvek se zobrazí až po schválení autorem článku.

Nový komentář

Téma:
Jméno:
Notif. e-mail *:
Komentář:
  [b] [obr]
Odpovězte prosím číslicemi: Součet čísel jedenáct a sedm