Pekingské maso

Napsal Astroesoterickaspol.bloger.cz (») 4. 4. 2010 v kategorii Strava, přečteno: 1508×

Kapie

(10 porcí)

Svíčková 1,5 kg; vejce 8 ks; škrob 300g; sůl 30g; sojová omáčka 150g; olej 600g; víno červené 0,15 l; wei-tsin 15g; kapie i sterilovaná 450g; pór 150g; cibule přiměřeně; hlávkové zelí bílé 600g.

Maso ze svíčkové nakrájíme na tenké polátky asi 5 cm dlouhé typu nudliček a to podél vláken, pak je promícháme s vejci a škrobem, prudce opečeme na oleji.

Olej slijeme, přidáme cibuli, pórek, papriku, zelí na kostičky spařené, prohřejeme a zalijeme sojovou omáčkou.

 

Štítky: výživa
Hodnocení:     nejlepší   1 2 3 4 5   odpad
Facebook MySpace Google Twitter Topčlánky.cz Linkuj.cz Jagg.cz Vybrali.sme.sk Del.icio.us

Komentáře

Zobrazit: standardní | od aktivních | poslední příspěvky | všechno
Článek ještě nebyl okomentován.

Komentáře tohoto článku jsou moderovány. Váš příspěvek se zobrazí až po schválení autorem článku.

Nový komentář

Téma:
Jméno:
Notif. e-mail *:
Komentář:
  [b] [obr]
Odpovězte prosím číslicemi: Součet čísel devět a třináct