Vaříme - špíz volný

Napsal Astroesoterickaspol.bloger.cz (») 26. 3. 2011 v kategorii Pitliky-mitliky, přečteno: 1426×
sdc10329orgsdobe.jpg

Spíše roštujeme doma na jehle či špejli, eventuálně pečeme v troubě. Ale rošt upřednostněte, jestli máte na výběr.
...............................................................................

1) Nachystejte si ve stejném počtu syrová kolečka brambor osolená a opepřená.

Plátky slaniny opaprikované.

Cibuli velkou rozpulte, rozeberte vrstvy, okmínujte.

Začněte bramborovým kolečkem a střídejte a zakončete zase bramborem. Potřete měkoučkým máslem, zabalte do alobalu - to je to podstatné a pečte, nebo roštujte cca čtvrt hodinky. Chutné látky nevyprchají, tekutina nevyteče.

2) Variacím na podobné Téma se nebraňte a dále poté experimentujte.

Přejeme Vám dobrou chuť - AbesuZ.

Hodnocení:     nejlepší   1 2 3 4 5   odpad
Facebook MySpace Google Twitter Topčlánky.cz Linkuj.cz Jagg.cz Vybrali.sme.sk Del.icio.us

Komentáře

Zobrazit: standardní | od aktivních | poslední příspěvky | všechno
Článek ještě nebyl okomentován.

Komentáře tohoto článku jsou moderovány. Váš příspěvek se zobrazí až po schválení autorem článku.

Nový komentář

Téma:
Jméno:
Notif. e-mail *:
Komentář:
  [b] [obr]
Odpovězte prosím číslicemi: Součet čísel dvě a třináct