Vaříme - špíz volný

Napsal Astroesoterickaspol.bloger.cz (») 26. 3. 2011 v kategorii Pitliky-mitliky, přečteno: 1426×
sdc10329orgsdobe.jpg

Spíše roštujeme doma na jehle či špejli, eventuálně pečeme v troubě. Ale rošt upřednostněte, jestli máte na výběr.
...............................................................................

1) Nachystejte si ve stejném počtu syrová kolečka brambor osolená a opepřená.

Plátky slaniny opaprikované.

Cibuli velkou rozpulte, rozeberte vrstvy, okmínujte.

Začněte bramborovým kolečkem a střídejte a zakončete zase bramborem. Potřete měkoučkým máslem, zabalte do alobalu - to je to podstatné a pečte, nebo roštujte cca čtvrt hodinky. Chutné látky nevyprchají, tekutina nevyteče.

2) Variacím na podobné Téma se nebraňte a dále poté experimentujte.

Přejeme Vám dobrou chuť - AbesuZ.

Hodnocení:     nejlepší   1 2 3 4 5   odpad
Facebook MySpace Google Twitter Topčlánky.cz Linkuj.cz Jagg.cz Vybrali.sme.sk Del.icio.us

Komentáře

Článek ještě nebyl okomentován.

Komentáře tohoto článku jsou moderovány. Váš příspěvek se zobrazí až po schválení autorem článku.

Nový komentář

Téma:
Jméno:
Notif. e-mail *:
Komentář:
  [b] [obr]
Odpovězte prosím číslicemi: Součet čísel sedm a dvě