Pařížská hovězí kýta

Napsal Astroesoterickaspol.bloger.cz (») 21. 4. 2010 v kategorii Strava, přečteno: 1722×

1,5 kg hovězí kýty, slanina 5 dg, uzený hovězí jazyk 10 dg, olej asi 15 dg, protlak rajský 10 dg, citron 10 dg, červené víno 10 dg, mouka hladká 10 dg, koření běžné 3 g, po 7 dg petržel a mrkev a celer kořeny, sůl.

Na porci 17 dg a v tom je asi 95 g masa.

(Předchozí porce byly okolo 20 dg v tom rovněž asi 9 dg masa)

Hovězí kýtu protkneme slaninou, jazykem i zeleninou (syrovou). Pak dusíme obalené v mouce na víně s olejem (jako hovězí na víně). Ke konci přidáme protlak, sůl, koření.

Vhodná příloha je míchaná zelenina (syrová nebo nakládaná - není zde v uvedeném množství zohledněna).

Salát k jídlu

 

Štítky: výživa
Hodnocení:     nejlepší   1 2 3 4 5   odpad
Facebook MySpace Google Twitter Topčlánky.cz Linkuj.cz Jagg.cz Vybrali.sme.sk Del.icio.us

Komentáře

Článek ještě nebyl okomentován.

Komentáře tohoto článku jsou moderovány. Váš příspěvek se zobrazí až po schválení autorem článku.

Nový komentář

Téma:
Jméno:
Notif. e-mail *:
Komentář:
  [b] [obr]
Odpovězte prosím číslicemi: Součet čísel jedenáct a čtyři