Pařížská hovězí kýta

Napsal Astroesoterickaspol.bloger.cz (») 21. 4. 2010 v kategorii Strava, přečteno: 1722×

1,5 kg hovězí kýty, slanina 5 dg, uzený hovězí jazyk 10 dg, olej asi 15 dg, protlak rajský 10 dg, citron 10 dg, červené víno 10 dg, mouka hladká 10 dg, koření běžné 3 g, po 7 dg petržel a mrkev a celer kořeny, sůl.

Na porci 17 dg a v tom je asi 95 g masa.

(Předchozí porce byly okolo 20 dg v tom rovněž asi 9 dg masa)

Hovězí kýtu protkneme slaninou, jazykem i zeleninou (syrovou). Pak dusíme obalené v mouce na víně s olejem (jako hovězí na víně). Ke konci přidáme protlak, sůl, koření.

Vhodná příloha je míchaná zelenina (syrová nebo nakládaná - není zde v uvedeném množství zohledněna).

Salát k jídlu

 

Štítky: výživa
Hodnocení:     nejlepší   1 2 3 4 5   odpad
Facebook MySpace Google Twitter Topčlánky.cz Linkuj.cz Jagg.cz Vybrali.sme.sk Del.icio.us

Komentáře

Zobrazit: standardní | od aktivních | poslední příspěvky | všechno
Článek ještě nebyl okomentován.

Komentáře tohoto článku jsou moderovány. Váš příspěvek se zobrazí až po schválení autorem článku.

Nový komentář

Téma:
Jméno:
Notif. e-mail *:
Komentář:
  [b] [obr]
Odpovězte prosím číslicemi: Součet čísel tři a šest